Beoordelingen

7,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,0
Comfort
7,8
Locatie accommodatie
7,6
Faciliteiten
7,6
Personeel
8,0
Waar voor uw geld
7,8

Beoordelingen

    Sandra
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    29 april 2018

    Eenvoudige huisjes in mooie tuin

    De sfeer. Niet goed uit te leggen. Huisjes eenvoudig maar schoon.
    De zwembad in de tuin
    Fieke
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    28 april 2018

    Heerlijke originele tussenstop

    Terrein nogal rommelig en bouwactiviteit
    Prachtig zwembad. Lekker rustig en geen andere manaen dan Thai
    th

    Beoordelingsscore

    6,7
    15 januari 2018

    Redelijk tot goed

    Taxi op tijd laten komen
    Het bed
    Linda van Bijsterveld
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    23 augustus 2017

    Erg leuk entourage

    Het ontbijt
    Het huisje
    Mmmmm
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    5 augustus 2017

    Goed voor 1 nacht

    Wij waren er 1 nacht in augustus 2017 (regentijd). Grappige huisjes, maar kunnen likje verf gebruiken. Familiekamer prima om te slapen met koelkast en waterkoude, maar mist een zitje. Buiten maar 2 krukjes met klein tafeltje. Ontbijt matig, slechte koffie/thee/sap. Mieren bij ontbijtbuffet. Kamerdeur grote kier onder, waardoor er kikkertjes en gekko's binnenkomen. Wij hebben 's nachts handdoek ervoor gelegd.
    Zwembad
    Lyanne
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    20 januari 2017
    Het ontbijt is matig, weinig keus. Wij hadden geen zitje buiten, wat erg jammer is met zo'n lekkere temperatuur.
    Het is centraal gelegen. Ideaal als je iets wil bezoeken.
    jet
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    19 december 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Sarah
    de

    Beoordelingsscore

    7,9
    6 maart 2018

    Nice garden and pool, good for families

    Breakfast only catered to thai guests, i.e rice soup, chilli veg etc. Coffee machine broken. Rooms smelt musty.
    Well maintained gardens. Lots of space to park car. Individually designed rooms, large and clean with coffee, tea facilities and large fridge. Comfortable beds. Lovely playground for kids
    Opart Nikrotha
    th

    Beoordelingsscore

    10
    3 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    au

    Beoordelingsscore

    6,7
    2 maart 2018
    The waitstaff were not very attentive, they didn’t clean up empty plates and glasses that we had ordered that we left outside for them to collect. The same if we went to the pool the dirty dishes were still sitting there from the day before. We went for a swim and 5 minutes after they came to us and said they just put chlorine in the pool. There was no sign stating that we couldn’t swim
    Room was big and clean. Comfortable bed Very nice and quiet resort
    faruk abdullah
    my

    Beoordelingsscore

    10
    29 januari 2018
    Good nice
    Ploy
    th

    Beoordelingsscore

    7,9
    14 januari 2018
    Should have a hair dryer.
    Big room,friendly staff and the food.
    Surisa
    th

    Beoordelingsscore

    7,9
    12 juli 2017
    Good Place for family. Nearly to go to another place in Ranong.
    Peter Poh
    sg

    Beoordelingsscore

    7,9
    21 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Pataraporn
    th

    Beoordelingsscore

    10
    6 april 2017
    Everything nice. My boyfriend and friends love it. Staff helpful 👌
    Patch P.
    th

    Beoordelingsscore

    7,5
    1 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hongnapa
    th

    Beoordelingsscore

    8,3
    18 maart 2017

    a nice place to stay for family, kids love it

    quite far from the pier
    nice breakfast and clean room
    DENNIS
    th

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 februari 2017

    good value for money.

    Meals excellent. Breakfasts short on choice.
    Alois
    at

    Beoordelingsscore

    8,8
    13 januari 2017
    Without motorbike or bike hard to reach!
    Friendly stuff, nice and clean rooms. Everythings fine!
    Jerry the Berry
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    1 januari 2017

    Flashback to the LSD days, very surreal!!

    It was very quiet, some more customers would have been nice.
    What an unusual place this was to stay. Some of the properties are individually and randomly designed ie a Flying Saucer/ UFO, an Upside Down House, A Giant Log, a Giant Barrel and a Giant Pea! We stayed in a chalet next to the pool!
Beoordelingen worden geladen